Burgemeester Jack van der Hoek zit thuis in quarantaine met corona.
Volledig scherm
Burgemeester Jack van der Hoek zit thuis in quarantaine met corona. © Sandra Schimmelpennink

Burgemeester Van der Hoek en twee wethouders Schouwen-Duiveland besmet met het coronavirus

ZIERIKZEE - Drie van de vijf collegeleden van de gemeente Schouwen-Duiveland zijn besmet met het coronavirus. Maandag maakte burgemeester Jack van der Hoek bekend dat hij na lichte klachten positief was getest. Vandaag werd duidelijk dat ook de wethouders Paula Schot en Ankie Smit covid hebben. Ze zitten alle drie thuis in quarantaine.

  1. Ymke (10) en Toby (11) en hun schoolgenootjes rennen stápels boeken bij elkaar: ,,Voor elk werk wat je doet, heb je wel letters nodig.”
    PREMIUM

    Ymke (10) en Toby (11) en hun schoolge­noot­jes rennen stápels boeken bij elkaar: ,,Voor elk werk wat je doet, heb je wel letters nodig.”

    Ze kunnen bijna niet wachten tot ze weer terug zijn op school. Met dozen vol kakelverse boeken. De leerlingen van Radarschool Onder de Wieken in Burgh-Haamstede renden afgelopen zomer eigenhandig stápels boeken bij elkaar. Dinsdag haalde een clubje kinderen het leesvoer op bij Boekhandel de Vries in Zierikzee. Noem iets en het zit erbij: van zoekboeken tot razend populaire grafische novelles als Dog Man.