Volledig scherm
Uit de warme chocobar van vorig jaar. © Rachelle Verhage

Bruinisse krijgt schaatsbaan tijdens Winterwonderland

BRUINISSE - Wie niet kan wachten om de schaatsen uit de schuur te halen, kan dit weekend zijn hart ophalen in Bruinisse. Daar, aan de jachthaven, staat dit weekend een schaatsbaan.

De baan staat er in het kader van Winterwonderland, het winterse feest waarin Sailor's Inn twee maanden wordt ondergedompeld. Dat deed de Bruse brasserie vorig jaar ook, alleen komt er dit jaar een schaatsbaan bij.

De baan staat de komende vrijdag, zaterdag en zondag naast de brasserie aan de Grevelingen. De baan meet tien bij vijftien meter, er kunnen vijftig mensen op. Op de openingsavond vrijdag is het discoschaatsen, met een DJ bij het ijs. Entree kost dan 8,50 euro.

Chocobar

Zaterdag en zondag is het vrij schaatsen. Er staat een koek-en-zopie-kraam en zondag is er ook een truck met poffertjes. Schaatsen kost 5,50 per persoon en voor 2,50 kan een paar schaatsen worden gehuurd.

Na zondag gaat de baan weg, maar Winterwonderland gaat door. In de brasserie is een winters buffet, een bar waar kinderen zelf hun warme chocomel kunnen versieren en er komen speciale kinderactiviteiten.

Volledig scherm
Brasserie Sailor's Inn vorig jaar. © Fleur Verloo
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement