Hanno Canters zou het toejuichen als in en rond Brouwershaven een wegentraject wordt ingericht voor het testen van volledig zelfstandig rijdende elektrische auto's in het verkeer. De provincie ziet daartoe mogelijkheden op Schouwen-Duiveland.
Volledig scherm
Hanno Canters zou het toejuichen als in en rond Brouwershaven een wegentraject wordt ingericht voor het testen van volledig zelfstandig rijdende elektrische auto's in het verkeer. De provincie ziet daartoe mogelijkheden op Schouwen-Duiveland. © Dirk Jan Gjeltema

Brouwershaven duikt vol vertrouwen 2019 in

BROUWERSHAVEN - Voorzitter Hanno Canters van de Stadsraad Brouwershaven heeft hoge verwachtingen van wat 2019 voor de smalstad kan gaan betekenen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Geboortegolf bij alpacafarm in Kerkwerve: ze zijn écht zo lief als ze eruitzien
    PREMIUM

    Geboorte­golf bij alpacafarm in Kerkwerve: ze zijn écht zo lief als ze eruitzien

    KERKWERVE - Net op het moment dat Sandra Radecke van de alpacafarm in Kerkwerve staat uit te leggen hoe baby-alpaca’s worden gemaakt, begint alpacahengst Prins vanuit het niets een liedje te neuriën. Vervolgens gaat ie zenuwachtig heen en weer schuifelen en aan wat billen snuffelen. Dan gaat hij zitten. En zodra hij de kans krijgt, duikt hij bovenop een merrie. De veulens, zijn eigen nakomelingen, doen mee. Maar ja, een hek ertussen is voor Prins niet zo handig. Daarom kijkt Radecke mee. ,,Ik weet nu precies wie ik vanavond bij elkaar moet zetten in de paddock.”