At Sea Yachting wil vanaf een steiger in de jachthaven van Den Osse boten gaan verhuren. Tussen de twee strekdammen ligt de havenopening. Bootjes varen zo het Grevelingenmeer op.
Volledig scherm
PREMIUM
At Sea Yachting wil vanaf een steiger in de jachthaven van Den Osse boten gaan verhuren. Tussen de twee strekdammen ligt de havenopening. Bootjes varen zo het Grevelingenmeer op. © Valeska Nastaly

Boot huren? Straks vaar je vanuit Den Osse zó het Grevelingenmeer op

DEN OSSE - Niet meer eerst de haven van Brouwershaven uit manoeuvreren, maar gelijk het meer opvaren. Dat is wat Jaap Hendrikse vanaf april wil gaan bieden aan mensen die een boot bij hem willen huren. Hij heeft een steiger en bijbehorende container gekocht in de haven van Den Osse en wil van daaruit ‘alles verhuren wat drijft'.

  1. Zorgwoningen van Nireas mogen ondanks klachten blijven in Ellemeet: ‘Hier wonen mensen zoals jij en ik’
    PREMIUM

    Zorgwonin­gen van Nireas mogen ondanks klachten blijven in Ellemeet: ‘Hier wonen mensen zoals jij en ik’

    ELLEMEET - De cliënten van de Nireas Groep zijn mensen zoals jij en ik, beweert Erwin van Eck van de zorgorganisatie. Inwoners van Ellemeet denken daar anders over. Zij ervaren overlast van de opvang voor autisten. Hun klachten vallen mee, is het oordeel van de bezwarencommissie van de gemeente Schouwen-Duiveland, en daarom mogen cliënten van Nireas gewoon in het dorp blijven wonen van de burgemeester en de wethouders.