Fractievoorzitter Sandra Fontein van D66 blijft weg van de installatievergadering van de nieuwe SGP-wethouder Paula Schot.
Volledig scherm
PREMIUM
Fractievoorzitter Sandra Fontein van D66 blijft weg van de installatievergadering van de nieuwe SGP-wethouder Paula Schot. © Gemeente Schouwen-Duiveland

Bij elkaar komen voor installatie wethouder? Ongepast en onverantwoord, vindt D66

ZIERIKZEE - Het besluit om de gemeenteraad van Schouwen-Duiveland volgende week voor de installatie van SGP-wethouder Paula Schot weer voor één keer lijfelijk bij elkaar te roepen, is D66 in het verkeerde keelgat geschoten. Ongepast, onverantwoord, en onnodig, reageert fractievoorzitter Sandra Fontein fel op het besluit.

 1. Schouwen-Duiveland wil uittocht jongeren stoppen; huizen, werk en voorzieningen worden in de strijd gegooid
  PREMIUM

  Schou­wen-Duiveland wil uittocht jongeren stoppen; huizen, werk en voorzienin­gen worden in de strijd gegooid

  ZIERIKZEE - Schouwen-Duiveland gaat zijn woningbouwplannen meer afstemmen op behoud en terugkeer van jongere inwoners. Samen met werkgevers, verhuurders en huizenbouwers wordt in kaart gebracht aan welke voorzieningen, activiteiten en locaties behoefte is, om hen te verleiden tot een toekomst op het eiland. Ook moet er een jongerenplatform komen waarbinnen plannen en ontwikkelingen kunnen worden afgestemd op de doelgroep.
 1. Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstappens bolide
  Play

  Te koop bij Bob: een kopie van Max Verstap­pens bolide

 2. Gerty helpt Gambiaans amputee-voetbalteam
  Play

  Gerty helpt Gambiaans amputee-voetbal­team