Kees de Munnik (l) krijgt het speldje voor zijn 70-jarige lidmaatschap van harmonie Nut en Uitspanning, uit handen van voorzitter Luci de Vlieger. In het midden zijn vrouw Janny.
Volledig scherm
Kees de Munnik (l) krijgt het speldje voor zijn 70-jarige lidmaatschap van harmonie Nut en Uitspanning, uit handen van voorzitter Luci de Vlieger. In het midden zijn vrouw Janny. © Peter de Munnik

Bestek met inscriptie en speldje voor 70 jaar trouw lidmaatschap van dorpsharmonie Zonnemaire

ZONNEMAIRE - Harmonie Nut en Uitspanning in Zonnemaire trekt na een kwart eeuw het ere-lidmaatschap weer uit de mottenballen. Kees de Munnik (83) werd vrijdagavond op het schild gehesen, vanwege de zeventig jaar die hij de vereniging onafgebroken trouw is gebleven.

  1. Stinkend rijk wordt Bas er niet van, maar zijn winkel vol oud en nieuw spul houdt hem lekker bezig
    PREMIUM

    Stinkend rijk wordt Bas er niet van, maar zijn winkel vol oud en nieuw spul houdt hem lekker bezig

    Stinkend rijk gaat hij er niet van worden, maar plezier in de handel heeft Bas den Ottelander van Handelsonderneming Brouw zeker wel. Wat begon met het opkopen van een partij fietsen is inmiddels uitgegroeid tot een winkel in een loods aan De Roterij 14 in Burgh-Haamstede. Daar worden oude en gloedjenieuwe spullen kris-kras door elkaar verkocht. ,,Ik vind het leuk om dat spul allemaal uit te zoeken.”