Volledig scherm
Beleef Zonnemaire tijdens de editie van vorig jaar © Dirk Jan Gjeltema

Beleef Zonnemaire wordt intiemer feestje

ZONNEMAIRE - De vierde editie van Beleef Zonnemaire op 27 juli is wat kleiner van opzet dan voorgaande jaren. 

Daarmee denkt de organisatie een intiemer en leuker feestje te kunnen presenteren. Er blijft ook zat te beleven over. Dorpsbewoners schuiven om 9.00 uur samen aan tafel voor een gratis ontbijt. Daarna wordt Beleef Zonnemaire officieel geopend door burgemeester Rabelink. Er zijn kunstenaars present en er is livemuziek en een dj. Er is een creatieve markt, foodtrucks en kindervertier Beleef Zonnemaire wordt gehouden op het sportveld en duurt tot 16.00 uur. De horeca zorgt voor een afterparty in het dorp zelf met her en der live-optredens. Meer is hier te lezen. 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Debora (24) werkt in vluchtelingenkamp op Lesbos: ,,Hoe zeg je liefdevol ‘nee’ als alles in je schreeuwt dat je deze mensen moet helpen?”
    PREMIUM

    Debora (24) werkt in vluchtelin­gen­kamp op Lesbos: ,,Hoe zeg je liefdevol ‘nee’ als alles in je schreeuwt dat je deze mensen moet helpen?”

    BRUINISSE - Een moeder met een pasgeboren baby en een kindje van amper één jaar smeekt om een droog, warm plekje in het vluchtelingenkamp op het Griekse eiland Lesbos. Maar alles wat Debora Molenaar haar op dat moment kan bieden, is een modderig tentje aan de rand. Het is de dagelijkse praktijk voor de 24-jarige hulpverlener uit Bruinisse. Voor de feestdagen is ze even terug op het thuishonk. Om emotioneel bij te tanken.