Auto rijdt tuin binnen in Kerkwerve

VIDEOKERKWERVE - Een personenauto is afgelopen nacht een tuin ingereden aan de Taaijersweg in Kerkwerve. Niemand raakte gewond bij het ongeval. .

Het ongeval vond rond 02.15 uur plaats. De auto raakte van de weg en schoot langs een verkeersbord de bosjes in bij de tuin van een woning. Het voertuig kwam naast een carport tot stilstand, maar raakte de auto die daaronder geparkeerd stond niet. Een aangebouwde overkapping naast een schuur en een kliko raakten wel beschadigd.

Zover de politie weet was de bestuurder van de Opel Corsa niet onder invloed van alcohol. Waardoor de auto van de weg raakte is niet bekend. De auto werd vanochtend geborgen door takelbedrijf Ista uit Oosterland. De politie meldt dat de automobilisten en de bewoners van de woning de schade zelf gaan afhandelen. 

Een foto die is geplaatst door null (@wijkagenten_schouwen_duiveland) op

Volledig scherm
© HV Zeeland
PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement
  1. Herdenking Joodse slachtoffers in Zierikzee

    Herdenking Joodse slachtof­fers in Zierikzee

    ZIERIKZEE - Bij het Joods monument aan de Grachtweg in Zierikzee is vandaag stilgestaan bij de dood van 22 inwoners in de Tweede Wereldoorlog. Ze werden 24 maart 1942 gedwongen huis en haard te verlaten en samen met andere Joden in Zeeland op de trein gezet naar een Duits vernietigingskamp. Het monument is geadopteerd door de de J.L. de Jongeschool, dat met de jaarlijkse herdenkingen de herinnering aan de omgebrachte stadsgenoten levend houdt. Op de zuil prijken de namen van de 22 slachtoffers.