Volledig scherm
De Peugeot rijdt niet meer. © Naomi de Kleinne

Anonieme weldoeners schenken Zierikzeese Naomi nieuwe auto

ZIERIKZEE - Naomi de Kleinne uit Zierikzee, wiens auto met Oud en Nieuw werd opgeblazen door zwaar vuurwerk, is uit de zorgen. Ze heeft een auto gekregen van twee mensen uit de provincie, die anoniem willen blijven. 

,,Via facebook kreeg ik een berichtje waarin stond dat ze een Opel Astra Station voor me hadden", vertelt een opgewekte Naomi zaterdagnamiddag. ,,Ik durfde het eigenlijk niet aan te nemen. Maar die mevrouw en meneer stonden er op dat ik 'm aannam. Ze wilden graag iets goeds doen. Dat doet heel veel met me, kan ik je vertellen. Had er tranen van in mijn ogen. Een prachtig gebaar."

Volgens Naomi is de politie een onderzoek begonnen naar het oplazen van haar auto.Een rondje in de stad leverde deze week twee getuigen van het voorval op, zegt Naomi. ,,Een vrouw vertelde dat ze vier jongens had gezien, en één van hen herkende. We zijn naar de politie gegaan en hebben zijn naam doorgegeven. Ik hoop dat de politie ze te pakken krijgt. De daders verdienen een straf, en moeten mij hun diepe excuses aanbieden.”

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement