Volledig scherm
PREMIUM
Andre Pronk (rechts) en CJ Sunset gaan er zaterdag een feestje van maken. © pr beeld

André Pronk komt de zomer zingend afsluiten in Burgh-Haamstede

BURGH-HAAMSTEDE Aanstaande zaterdag is het groot feest aan de Maireweg in Burgh-Haamstede. In Bistro Le Maire treedt André Pronk (De Koning van de Lach) samen met CJ Sunset op.

 Tijdens het Eind Zomerfeest laat de zanger uit Vlaardingen, die bekend werd door zijn goedlachse en ludieke audities bij de tv-programma’s Idols en X-Factor, zijn zangkunsten horen. De entree is gratis en voor allen toegankelijk. Pronk zingt Nederlandstalige liederen. Zijn liveoptreden in Bistro Le Maire start om 21.00 uur. 

  1. Schouwen en Veere in 107 kilometer lange ‘Best of Nature’ fietsroute

    Schouwen en Veere in 107 kilometer lange ‘Best of Nature’ fietsroute

    BURGH-HAAMSTEDE - De ‘Best of Nature Fietsroute’ loopt van Westvoorne via Goeree en Schouwen naar Veere en is 107 kilometer lang. De exacte route staat omschreven in een apart boekje dat vanaf vandaag gratis verkrijgbaar is en werd gezamenlijk ontwikkeld door de vier kustgemeenten. Per gemeente worden de hoogtepunten onderweg uitgelicht. Het initiatief komt voort uit de internationale toerismebeurs in Berlijn. Daar werden beide Hollandse en de twee Zeeuwse kustgemeenten uitgeroepen tot ‘wereldwijd de beste duurzame natuurbestemming'.