Corina Jansen-Verkerk is bezig met het samenstellen van haar derde expositie in de Grote Kerk. ,,Het is daar prachtig. De kerk leent zich hier zó goed voor.”
Volledig scherm
PREMIUM
Corina Jansen-Verkerk is bezig met het samenstellen van haar derde expositie in de Grote Kerk. ,,Het is daar prachtig. De kerk leent zich hier zó goed voor.” © Sandra Schimmelpennink

Als Corina Jansen in het verleden duikt, trekt iedereen in Brouwershaven de zolder leeg

BROUWERSHAVEN - Hoe ze het doet? Geen idee. Maar als Corina Jansen uit Brouwershaven de geschiedenis van haar stad induikt, rent iedereen z'n zolder op. Om er met de mooiste spullen én verhalen weer vanaf te komen. Vanaf 15 juli is in de Grote Kerk van Brouw een expo over de Tweede Wereldoorlog te zien.

 1. Schouwen-Duiveland stelt voorwaarde aan twee ton voor overgang jeugdhulp Intervence
  PREMIUM

  Schou­wen-Duiveland stelt voorwaarde aan twee ton voor overgang jeugdhulp Intervence

  ZIERIKZEE - Natuurlijk betaalt Schouwen-Duiveland mee aan een zo rimpelloos mogelijke overgang van de jeugd- en gezinszorg van Intervence. Maar de drie andere organisaties die deze taak in Zeeland gaan uitvoeren, mogen dat geld pas aanspreken op het moment dat de hele gang van zaken goed is geregeld. ,,En is er in die overgangsperiode meer geld nodig, kom dan terug bij deze raad, dan zullen we daar opnieuw naar kijken", aldus LSD-raadslid Laurence Haack.
 1. Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen
  Play

  Jeugd in Zaamslag hoeft zich niet te vervelen

 2. Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg
  Play

  Inwoners van Ritthem willen gevangenis verder weg