Negentien geslaagden, waaronder Rianne 't Hart en Arjanne Boone. Zij krijgen bloemen van docent Angelique van der Waart
Volledig scherm
Negentien geslaagden, waaronder Rianne 't Hart en Arjanne Boone. Zij krijgen bloemen van docent Angelique van der Waart © Marieke Mandemaker

Allévo en Scalda delen diploma's uit in Bruinisse

BRUINISSE Negentien knappe koppen. Oftewel negentien geslaagde medewerkers van Allévo. Zij kregen gisteren in In 't Opper in Bruinisse hun diploma dienstverlening uitgereikt. 

0 reacties

 1. Aart-Jan gaat op z’n knieën voor de zeekraal, maar dan heb je ook wat
  PREMIUM
  met video

  Aart-Jan gaat op z’n knieën voor de zeekraal, maar dan heb je ook wat

  Zelf eten Aart-Jan en Mirjam Bil van De Schorreblomme (Zeeuws voor lamsoor) uit Kerkwerve hun ‘Schouwse zeegroenten’ het liefst zo puur mogelijk. Maar met vers geoogste lamsoor, zeekraal, zeebanaantjes en ijskruid kun je álle kanten op. De huisverkoop van De Schorreblomme is weer begonnen. Voor Aart-Jan betekent dat uren werk op z’n knieën op hun land langs de Oosterschelde. De zeekraal van De Schorreblomme wordt met de hand geoogst.
 2. Watersportvereniging Brouwershaven wil nieuw clubgebouw neerzetten
  PREMIUM

  Watersport­ver­e­ni­ging Brouwersha­ven wil nieuw clubgebouw neerzetten

  BROUWERSHAVEN - Watersportvereniging Brouwershaven wil een nieuw clubgebouw gaan neerzetten. De huidige stek van de watersporters, Yachtclub ’t Roefje aan de Haven Noordzijde, voldoet niet meer. Ook lukt het niet om iets in al bestaande panden te realiseren. De nieuwbouw wordt een lang traject, weten de watersporters. Dit weekend was het feest in Brouwershaven, om de opgeknapte Markt en de vernieuwde jachthaven te vieren.