De versafdeling van de Aldi.
Volledig scherm
De versafdeling van de Aldi. © Aldi

Aldi in Zierikzee en Nieuwerkerk sluiten zes dagen de deuren

ZIERIKZEE - Aldi pakt zijn winkel in Zierikzee en het filiaal in Nieuwerkerk aan en daardoor zijn beide winkels achtereenvolgens zes dagen dicht. De groente- en fruitafdeling wordt verplaatst.

 1. Stiekem achter schuttingen gluren en zeven andere redenen om de Kunstschouw te bezoeken
  PREMIUM

  Stiekem achter schuttin­gen gluren en zeven andere redenen om de Kunst­schouw te bezoeken

  Nog nooit van je leven in een museum geweest en daar ook totaal geen behoefte aan? Geeft niets. Maar doe jezelf een plezier. Bezoek in ieder geval één keer de Kunstschouw op Schouwen-Duiveland. Daar kun je stiekem achter voordeuren en schuttingen gluren, van verre uitzichten genieten, liveoptredens bijwonen, toeren op je fiets, lekker een terrasje pakken. En ontdekken dat er écht wel kunst bestaat waar jij van houdt. Acht redenen waarom de Kunstschouw verrast.
 2. Watersportvereniging Brouwershaven wil nieuw clubgebouw neerzetten
  PREMIUM

  Watersport­ver­e­ni­ging Brouwersha­ven wil nieuw clubgebouw neerzetten

  BROUWERSHAVEN - Watersportvereniging Brouwershaven wil een nieuw clubgebouw gaan neerzetten. De huidige stek van de watersporters, Yachtclub ’t Roefje aan de Haven Noordzijde, voldoet niet meer. Ook lukt het niet om iets in al bestaande panden te realiseren. De nieuwbouw wordt een lang traject, weten de watersporters. Dit weekend was het feest in Brouwershaven, om de opgeknapte Markt en de vernieuwde jachthaven te vieren.