Het is sinds maandagavond alleen mogelijk om linksaf te slaan vanaf de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee. Verkeer dat de stad in wil, kan dat alleen vanuit de richting van de grote rotonde op de N59/Nieuwe Koolweg. Met behulp van verkeersregelaars valt de drukte op het kruispunt zelf wel mee, het verkeer stropt wel op via de omleidingsroute over de Zandweg en de Heuvelsweg.
Volledig scherm
PREMIUM
Het is sinds maandagavond alleen mogelijk om linksaf te slaan vanaf de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee. Verkeer dat de stad in wil, kan dat alleen vanuit de richting van de grote rotonde op de N59/Nieuwe Koolweg. Met behulp van verkeersregelaars valt de drukte op het kruispunt zelf wel mee, het verkeer stropt wel op via de omleidingsroute over de Zandweg en de Heuvelsweg. © Marieke Mandemaker

Af en toe een boze automobilist, maar vastlopen doet het niet op de Laan van Sint Hilaire in Zierikzee

ZIERIKZEE - Er stapt af en toe een gefrustreerde automobilist uit en er rijden er elk uur ook een paar door de afzetting heen. Toch blijft het verkeer redelijk doorstromen ondanks de werkzaamheden op de kruising Laan van Sint Hilaire met de N59 in Zierikzee. Maar dat is dan wel te danken aan de inzet van de werklieden, vindt monteur Dave Verveer, die namens Kompas aan de verkeerslichten werkt.