Volledig scherm
PREMIUM
Een impressie van de nieuw te bouwen villa's in Zierikzee. © Kort Geytenbeek Architecten BNA

30 nieuwe woningen in Noorderpolder Zierikzee, project De Lanen krijgt doorstart

ZIERIKZEE - De woonwijk Noorderpolder in Zierikzee krijgt 30 nieuwe woningen. Voormalig project De Lanen is door een nieuwe ontwikkelaar omgedoopt tot project Weids, dat een boost moet geven aan de wijk in aanbouw. De start van de verkoop is 7 september op de Kaveldijk.

Met de bouw van de nieuwe 30 woningen (12 twee-onder-éénkap en 18 villa’s) ontstaat een afgerond geheel, volgens de gemeente Schouwen-Duiveland. De kavels zijn nu slechts deels bebouwd, tot ergernis van sommige bewoners. Er heerst ontevredenheid over de kwaliteit van de leefomgeving op het bouwterrein. 

,,Als ik de reacties van de huidige bewoners goed heb beluisterd, is men blij gestemd dat er na jaren weer leven in de brouwerij komt”, laat de nieuwe verkoopmanager Jac Bitter weten. ,,De woonomgeving krijgt het karakter van een gezellige voltooide woonwijk met alle voordelen van dien. Aan de huidige woonsituatie met een onvoltooide infrastructuur en braakliggende terreinen in de wijk hopen wij met de start van Weids een einde te kunnen maken.” 

PZC gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement