Het herstelwerk, zoals hier op de Wandeling, van de schade door de stormen in februari en de tornado in juni vorig jaar in Zierikzee aan het openbaar groen is nog niet helemaal afgerond. De kostenpost van het openbaar groenonderhoud over 2022 zal daarom waarschijnlijk nog verder oplopen.
Volledig scherm
PREMIUM
Het herstelwerk, zoals hier op de Wandeling, van de schade door de stormen in februari en de tornado in juni vorig jaar in Zierikzee aan het openbaar groen is nog niet helemaal afgerond. De kostenpost van het openbaar groenonderhoud over 2022 zal daarom waarschijnlijk nog verder oplopen. © Marcel Modde

1036 klachten, maar het kan bijna niet beter met het groenonderhoud op Schouwen-Duiveland;

Beter kan bijna niet. De gemeente Schouwen-Duiveland scoort ‘goed tot zeer goed’ op het onderhoud van het groen. In de openbare ruimte voldoet volgens een evaluatie van het adviesbureau Beheeraccent 94 procent aan de normen.

  1. Clubs en organisaties op Burgh-Haamstede laten van zich horen: ‘Er is hier zoveel waar ik geen weet van had’
    PREMIUM

    Clubs en organisa­ties op Burgh-Haamste­de laten van zich horen: ‘Er is hier zoveel waar ik geen weet van had’

    Je hoeft geen superman of supervrouw te zijn om bij de brandweer te gaan, zegt ploegleider Matthijs Geldof van de brandweerpost Burgh-Haamstede. ,,Dat is juist het mooie aan zo’n ploeg. We hebben hier alles in huis.” Dat laatste geldt voor heel zijn dorp, blijkt zaterdag. Hulpdiensten én verenigingsleven laten van zich horen. ,,Er is hier zo veel gaande”, zegt Riet Beinema van de dorpsraad.
    Burgh-Haamstede