1. Rondje Grevelingen als alternatieve Vierdaagse van Nijmegen; ‘Op een gegeven moment werd het toch wel een beetje slikkerig’
  PREMIUM

  Rondje Grevelin­gen als alternatie­ve Vierdaagse van Nijmegen; ‘Op een gegeven moment werd het toch wel een beetje slikkerig’

  ELLEMEET - Twee jaar hebben Nita Breeuwer en Marjan Meijer keihard getraind om de veertig kilometer te kunnen lopen in de Vierdaagse van Nijmegen. Beide keren hadden ze het felbegeerde startbewijs op zak, maar haalde de coronamaatregelen een streep door het evenement en hun ambitie. ,,Dus hebben we maar een mooie wandelroute voor ons zelf uitgestippeld; rondje Grevelingen.”
 2. Rick verruilt Instagram voor een echte expositie in de pannenkoekenmolen van Burgh

  Rick verruilt Instagram voor een echte expositie in de pannenkoe­ken­mo­len van Burgh

  BURGH-HAAMSTEDE - Roosendaler Rick den Biggelaar (21) is in bijna al zijn vrije momenten te vinden in de Schouwse Westhoek. Hij is helemaal idolaat van het gebied en heeft er zelfs een eigen instagrampagina voor aangemaakt. Daarop post hij de foto's die hij er maakt. Voor het eerst zijn die foto's ook afgedrukt te bewonderen. Den Biggelaar exposeert vanaf dit weekend in pannenkoekenmolen De Graanhalm in Burgh-Haamstede.
 1. Bruinisse bruist weer met nieuw dorpshart; bewoners hebben wel vier keer overlast moet doorstaan
  PREMIUM

  Bruinisse bruist weer met nieuw dorpshart; bewoners hebben wel vier keer overlast moet doorstaan

  BRUINISSE - Wat een paar mooi aangelegde straatstenen en een beetje spelen met de ruimte niet kan doen. Stap voor stap krijgt het dorpshart van Bruinisse weer wat smoel. Bijna vier jaar nadat de dorpsraad en ondernemersvereniging hun stempel drukten op de plannen voor het Kerkplein en omgeving, werd dat deel van de herinrichting vrijdag formeel afgesloten. Wethouder Jacqueline van Burg onthulde een plaquette in het wegdek. ,,Het is echt supermooi geworden!”