Daikin sponsor schaatsbond KNSB

Schaatsbond KNSB heeft naast hoofdsponsor KPN een tweede grote sponsor gevonden. Het gaat om Daikin, dat een samenwerking aangaat tot en met de Winterspelen van 2022. Daikin is een Japanse fabrikant van warmtepompen en klimaatsystemen.

Op het hoofdkantoor van Daikin Nederland werd het sponsorcontract getekend door Anthony Dimou en Edwin Hoogerwerf namens Daikin en Piet Geurts namens de KNSB. 

,,Onze ambities passen bij elkaar en wij zien uit naar een succesvolle samenwerking'', aldus Geurts, directeur-bestuurder van de KNSB. ,,Dit sponsorcontract geeft de KNSB ook een steviger financieel fundament op weg naar de Olympische Spelen van Peking in 2022.''

Daikin ondersteunt alle schaatsdisciplines. Afgelopen winter werd het contract met KPN, sinds 2010 hoofdsponsor van de schaatsbond, al verlengd tot medio 2020.

Volledig scherm
2013-09-03 19:31:43 UTRECHT - Leden onderweg naar de ledenraadsvergadering op het hoofdkantoor van de KNSB. Tijdens de vergadering zal er nog geen nieuwe voorzitter worden gekozen. Scheidend voorzitter Doekle Terpstra is afgelopen week opgestapt na kritiek op zijn functioneren. ANP GUUS SCHOONEWILLE © anp