Volledig scherm
RudeStats © PZC

Goes kan met zevenklapper nog niet tippen aan Krabbendijke

blogGOES - Met een zevenklapper speelde Goes zich warm voor de absolute finale van de nacompetitie. Nieuw-Buinen, dat eerder al met 1-0 verloor van FC Boshuizen, werd donderdag met 7-0 weggeblazen. De vierde overwinning op rij van Goes in deze nacompetitie.

Goes startte deze nacompetitie met een 4-0-zege bij EDO in Haarlem, een evenaring van de eigen grootste zege in de nacompetitie. Dat record werd donderdagavond een stukje scherper gesteld. Provinciebreed is het ook een prima score, maar geen record.

De grootste Zeeuwse nacompetitiezege staat nog altijd op naam van Krabbendijke. Die ploeg won twee seizoenen geleden met maar liefst 10-0 van TVC Breda. Gedesillusioneerd zegde de Brabantse tegenstander af voor de return…

Volledig scherm
© RudeStats

Achter deze dubbele cijfers staat een handjevol Zeeuwse nacompetitiewedstrijden met acht goals verschil (zie de tabel) en dáárachter volgt de 7-0-zege van Goes. Zeker gezien het niveau waarop deze zevenklapper tot stand is gekomen, mag het een zege met stip worden genoemd.

Kijk voor meer statistieken over het Zeeuwse amateurvoetbal op het weblog van PZC-sportverslaggever Rudy Boogert.

blogs