In woontoren Poort van Zuid aan de Strevelsweg vond de politie de enorme hoeveelheid coke. De daders gingen geregeld met big shoppers van de parkeergarage naar het appartement op de tiende etage.
Volledig scherm
In woontoren Poort van Zuid aan de Strevelsweg vond de politie de enorme hoeveelheid coke. De daders gingen geregeld met big shoppers van de parkeergarage naar het appartement op de tiende etage. © Frank de Roo

Zeven jaar geëist voor de opslag van coke in luxe woontoren

Een appartement op de tiende etage van de luxe Rotterdamse woontoren Poort van Zuid heeft twee jaar dienstgedaan als opslagplek voor cocaïne. Dat vermoedt de officier van justitie. Voor de rechtbank eiste hij zeven jaar celstraf tegen twee Albanezen voor de grootschalige handel in harddrugs. 

 1. Opnieuw een streep door onthulling van indrukwekkend herdenkingsraam in Laurenskerk
  PREMIUM

  Opnieuw een streep door onthulling van indrukwek­kend herden­kings­raam in Laurens­kerk

  Alles stond er klaar voor, inclusief een verhullend gordijn over het kunstwerk, maar de officiële presentatie van het kleurrijk gebrandschilderde raam ‘Vrede en Verzoening’ op 14 mei gaat niet door. Net als vorig jaar. Corona. Woordvoerder Frank Migchielsen van de stichting Herdenking Bombardement 14 mei 1940 baalt, want tot voor kort leek het er nog op dat een bescheiden plechtigheid wél kon plaatsvinden.
 1. Strijenham: paradijselijke natuur, maar het mist een frituur
  Play

  Strijenham: paradijse­lij­ke natuur, maar het mist een frituur

 2. Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af
  Play

  Geitenboer Roy raakt niet van zijn kaas af