Eli Awad is in transitie. ,,Ik kan niet wachten tot ik een wit T-shirt kan dragen.”
Volledig scherm
PREMIUM
Eli Awad is in transitie. ,,Ik kan niet wachten tot ik een wit T-shirt kan dragen.” © Jan de Groen

Zanger Eli Oscar Awad is in transitie: ‘Ik wist niet waarom ik zo’n groot verdriet in mijn ziel had’

De Rotterdamse band Bear Valour werd gedragen door de betoverende stem van de zangeres. Maar die tijd is voorbij: Eli Oscar Awad is in transitie van vrouw naar man en dat maakt hem intens gelukkig. ,,Voor het eerst heb ik een reden om te leven.”

  1. Man met vals identiteitsbewijs aangehouden met bijna 30.000 euro cash in een doos in zijn hotelkamer

    Man met vals identi­teits­be­wijs aangehou­den met bijna 30.000 euro cash in een doos in zijn hotelkamer

    De Zeehavenpolitie Rotterdam heeft in de nacht van woensdag op donderdag een man aangehouden die een bedrag van 28.300 euro in cash op zijn hotelkamer bewaarde. De man had geen aannemelijke verklaring over de herkomst van het geld en wordt verdacht van witwassen. Ook had de man een vals identiteitsbewijs bij zich en bleek hij in Duitsland nog een vrijheidsstraf open te hebben staan.
  2. Eurovisie Songfestival: mogelijk 48 bezoekers besmet tijdens shows in Rotterdam Ahoy

    Eurovisie Songfesti­val: mogelijk 48 bezoekers besmet tijdens shows in Rotterdam Ahoy

    Tijdens het Eurovisie Songfestival in Rotterdam Ahoy zijn in totaal 48 bezoekers mogelijk besmet geraakt met het coronavirus. Dat komt neer op een gemiddelde van 1,6 per duizend festivalgangers, oftewel vijf per show, meldt Fieldlab Evenementen. Het liedjesfestijn was één van de grootschalige evenementen waar beperkt publiek werd toegelaten, met een strenge controle bij de entree. In totaal woonden bijna 30.000 personen het ESF in de Maasstad bij.