Volledig scherm
Niemand raakte gewond bij de beschieting aan de Transvaalstraat. © MediaTV

Woning beschoten in de Transvaalstraat, schutter ten val met scooter

UpdateDe schutter die in de nacht van maandag op dinsdag 20 augustus een woning aan de Transvaalstraat in Rotterdam onder vuur nam, viel met zijn scooter toen hij wegreed. Dat blijkt uit beelden die tv-programma Opsporing Verzocht vanavond uitzond. De woning werd meerdere keren beschoten. 

Op camerabeelden is te zien dat de schutter op een scooter rond 01:30 uur komt aanrijden. Volgens de politie zagen bewoners de scooterrijder wat zoekend rondrijden in de straat. De politie meldt dat het pand in de Afrikaanderwijk vervolgens even na 01.30 uur werd beschoten. Vervolgens ging de schutter ervandoor. Niemand raakte gewond.

Het is nog onduidelijk wie verantwoordelijk is voor de beschieting. De politie hoopt dat er getuigen zijn die meer weten over de schietpartij, nu blijkt dat de scooter beschadigd raakte door de valpartij. 

ROTTERDAM - Schietincident Transvaalstraat

Het is niet alleen te zien hoe deze man een woning beschiet, maar ook hoe hij daarna keihard onderuitgaat. 🛵 Wie herkent hem? ➡️ https://bit.ly/2lT50eo

  1. Rotterdamse politieagent (bijna) uit de kleren voor Tetris-Challenge

    Rotterdam­se politie­agent (bijna) uit de kleren voor Te­tris-Challenge

    Als je meedoet aan een challenge, kan je het maar beter goed doen moeten ze bij politieteam Rijnmond-Oost gedacht hebben. Op sociale media plaatst de politie een foto van een agent die in zijn onderbroek, shirt én sokken op de grond ligt. Hulpdiensten in heel Europa doen mee aan de Tetris-Challenge, waarbij alles wat in hun voertuigen zit, wordt uitgestald. ‘The next level...en tevens het laatste level’, knipoogt de politie bij het kiekje.