Brasserie Maxim's aan de 's-Gravenweg in Capelle aan den IJssel. De vorige twee uitbaters zijn er uit gegaan na gesteggel met de buren en de gemeente. Werner Broos is nu de nieuwe eigenaar.
Volledig scherm
PREMIUM
Brasserie Maxim's aan de 's-Gravenweg in Capelle aan den IJssel. De vorige twee uitbaters zijn er uit gegaan na gesteggel met de buren en de gemeente. Werner Broos is nu de nieuwe eigenaar. © Frank de Roo

Werner Broos wil geen ruzie meer aan de ‘s-Gravenweg

Restaurant Tante Toos gaat verder onder een andere naam en een andere eigenaar. Werner Broos uit Roosendaal is de nieuwe uitbater van het etablissement aan de ‘s-Gravenweg in Capelle aan den IJssel. Onder de nieuwe naam Brasserie Maxim's wil Broos het behoorlijk anders aan gaan pakken. 

  1. Hilledijk-brandstichter Kenan B. nadrukkelijk op radar Belgische justitie voor ‘duinenmoord’
    PREMIUM

    Hilledijk-brandstich­ter Kenan B. nadrukke­lijk op radar Belgische justitie voor ‘duinen­moord’

    Rotterdammer Kenan B. staat nog steeds op de radar van justitie in België voor een moord uit 2010 in Zeebrugge. Een Belgisch gerecht buigt zich in september over zijn rol in de ‘duinenmoord’, waarbij de ex-partner van B. om het leven kwam. De 55-jarige man zit in Nederland een gevangenisstraf van 10 jaar uit vanwege de fatale woningbrand vorig jaar april aan de Hilledijk. Daarbij kwam de 27-jarige Robert Hendrix, die uit het appartement erboven naar beneden sprong, om het leven. Het vonnis is overigens nog niet definitief, want B. heeft beroep aangetekend tegen zijn straf.