Wat zien we hier?
Volledig scherm
Wat zien we hier? © AD/RN/ Ben Blumers

Wat een charmant pandje! Maar waar is het?

RaadplaatDe vlag hangt uit bij dit wat verouderde maar toch charmante pandje. Een plek bij uitstek om snel de lekkere trek te stillen, zo lijkt ons. Stond u weleens bij dit loket te wachten op uw bestelling? Wij kunnen niet zonder uw herinneringen en anekdotes, dus schrijf ons!

 1. Je mag het ook in het Russisch zeggen
  PREMIUM
  Column

  Je mag het ook in het Russisch zeggen

  ‘Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan’, zei Pipi Langkous ooit en bewees daarmee een groot wijsgeer te zijn. Ik denk dat zelf ook altijd, dat ik het wel zal kunnen. Behalve skeeleren en in de maat dansen dan. Maar nu heb ik mijn hersens erover laten gaan, mijn tanden erin gezet en alles tot op het botje afgekloven. Ik krijg het gewoon niet helder. De aanbesteding voor de Maatschappelijke Opvang en Jeugdhulp van de gemeente Rotterdam.
 2. Teerketels stonden te walmen bij de winkels op de Nieuwe Binnenweg
  PREMIUM
  Rotterdam van toen

  Teerketels stonden te walmen bij de winkels op de Nieuwe Binnenweg

  Redacteuren Priscilla van Agteren en Marcel Potters blikken elke week terug op het Rotterdam van vroeger. Deze week: werk aan de winkel, mensen. Of beter misschien: werk bij de winkels. Op de raadplaat van vorige week werpen we een ruimhartige blik op de Nieuwe Binnenweg, waar menig Rotterdamse ondernemer zijn nering heeft. En dan met dit rare, rokende en vermoedelijk riekende spulletje op de stoep - dat roept vragen op.
 1. Indrukwekkende erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst
  Play

  Indrukwek­ken­de erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst

 2. 700 ontbijtjes voor gehandicapten door heel de provincie
  Play

  700 ontbijtjes voor gehandicap­ten door heel de provincie