De schrik zat er bij medebewoners van het voormalige kantoorpand goed in.
Volledig scherm
PREMIUM
De schrik zat er bij medebewoners van het voormalige kantoorpand goed in. © MediaTV

Wanhopige Elroy (35) stak zijn eigen appartement in brand: ‘Ik moest mijn paleisje verlaten’

Op de dag dat hij de sleutel van zijn woning in appartementencomplex Nautilus in Capelle aan den IJssel moest inleveren, stak Elroy J. zijn huis in brand. ,,Een wanhoopsactie’’, zei de 35-jarige maandag in de rechtbank. 

 1. Rotterdammer (34) aangehouden voor brandstichting in appartementencomplex Capelle
  Play
  PREMIUM
  Update | VIDEO

  Rotterdam­mer (34) aangehou­den voor brandstich­ting in appartemen­ten­com­plex Capelle

  De schrik zit er goed in bij bewoners van appartementencomplex Nautilus aan het Roer in Capelle aan den IJssel. Dinsdagochtend rond 07.30 uur brak er voor de tweede keer in één week brand uit. Bewoners van 51 woningen, onder wie veel expats, moesten het complex verlaten en werden opgevangen in een nabijgelegen sporthal. De politie heeft inmiddels een 34-jarige Rotterdammer aangehouden op verdenking van brandstichting. Er raakte niemand gewond.
 2. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

  Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”