Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Waaghalzen botsen met auto op paal na politieachtervolging

Twee mannen zijn vannacht aangehouden in Rotterdam-Delfshaven. Zij reden zonder kentekenplaat over de Nieuwe Binnenweg. Toen de politie de mannen wilde controleren, scheurden zij er vandoor.

De politie zette meteen de achtervolging in richting het centrum. Op de Spanjaardstraat reden de twee tegen het verkeer in. De vlucht van de waaghalzen kwam ten einde toen ze tegen een paal botsten. Voordat de politie het tweetal aanhield, werden ze nog onderzocht door ambulancemedewerkers.

  1. Van Europa's grootste dragshow tot Eurovisie Promenade: Rotterdam loopt warm voor songfestival en bruist met feestplannen
    PREMIUM

    Van Europa's grootste dragshow tot Eurovisie Promenade: Rotterdam loopt warm voor songfesti­val en bruist met feestplan­nen

    Rotterdam loopt warm voor het Eurovisie Songfestival. Na een oproep op AD.nl blijkt de stad te bruisen van de ideetjes om dit wereldwijd vermaarde liedjesfestijn verder op te vrolijken met eigen feestjes en talentenjachten. Want héél Rotterdam moet van dit mega-evenement kunnen meegenieten, zo is de nadrukkelijke wens van de organisatie. In de ban van het songfestival: een greep uit het rijke aanbod.