Vrienden van Amstel Live in 2020.
Volledig scherm
Vrienden van Amstel Live in 2020. © Marcel Wagenaar

Vrienden van Amstel Live krijgt twee extra shows: ‘We hebben heel wat gezelligheid in te halen’

In januari zijn er niet elf, maar dertien avonden Vrienden van Amstel Live in Rotterdam Ahoy. De organisatie maakte maandag bekend dat er twee extra shows komen op woensdag 26 en donderdag 27 januari. Daardoor komen er 30.000 extra kaarten beschikbaar. 

 1. Tegenvallers bij grote verbouwingen: bieb miljoenen duurder en twijfel over sloop Boijmans-paviljoen
  PREMIUM

  Tegenval­lers bij grote verbouwin­gen: bieb miljoenen duurder en twijfel over sloop Boijmans-paviljoen

  Verleden week prees de wethouder de verbouwing van de centrale bibliotheek van Rotterdam nog aan als een voorbeeldproject. In tegenstelling tot de uiterst moeizame verlopende renovatie en uitbreiding van museum Boijmans Van Beuningen. Maar dat betekent niet dat er geen tegenvallers zijn. Nu al blijkt de verbouwing van de bieb bijna 28 miljoen euro duurder uit te pakken dan gedacht.
 2. Ondernemer Dick doet eigenlijk alles verkeerd, toch blijven zijn klanten komen: ‘Ik doe alles op gevoel’
  PREMIUM
  Made in 010

  Ondernemer Dick doet eigenlijk alles verkeerd, toch blijven zijn klanten komen: ‘Ik doe alles op gevoel’

  Volgens marketing-specialisten doet Dick Tuinenburg (55) zo’n beetje alles verkeerd. Zijn gelijknamige modehuis heeft geen website, doet niet aan online-verkoop en richt zich evenmin op een bepaalde markt, klant of product. Toch schrijft het in 1930 opgerichte familiebedrijf nog altijd zwarte cijfers én is derde generatie Dick vastbesloten zijn IJsselmondse ‘winkel van Sinkel’ naar het 100-jarig jubileum toe te leiden.