Deze vlonder aan de Marinus van Elswijkkade in de Waterwijk in Rotterdam-Nesselande wordt nog voor de zomer verwijderd, net als de andere vlonders in de buurt. Bewoners zijn opgelucht, maar vragen zich af of de overlast daarmee is verdwenen.
Volledig scherm
PREMIUM
Deze vlonder aan de Marinus van Elswijkkade in de Waterwijk in Rotterdam-Nesselande wordt nog voor de zomer verwijderd, net als de andere vlonders in de buurt. Bewoners zijn opgelucht, maar vragen zich af of de overlast daarmee is verdwenen. © Frank de Roo

Vlonders in Nesselande weg in strijd tegen overlast: ‘Ik moet nog zien of dit de oplossing is’

De gemeente Rotterdam gaat de openbare vlonders in de Waterwijk in Nesselande verwijderen om zo nieuwe overlast in de zomer te voorkomen. Bewoners zijn opgelucht, maar vragen zich ook af of daarmee de overlast in de buurt verdwenen zal zijn.

  1. Wéér koninklijk bezoek! Willem-Alexander en Máxima zijn dit jaar kind aan huis in Rotterdam
    PREMIUM

    Wéér koninklijk bezoek! Wil­lem-Alexan­der en Máxima zijn dit jaar kind aan huis in Rotterdam

    De koning en de koningin hebben het dit jaar naar hun zin in Rotterdam. Om de haverklap brengt een van hen een bezoekje aan de Maasstad. De teller staat inmiddels op zes. Vooral Máxima is dit jaar vaak in de havenstad te vinden. Woensdag was het weer de beurt aan Willem-Alexander die de splinternieuwe Eregalerij opende in het Nederlands Fotomuseum op de Wilhelminapier. Zes bezoeken in vogelvlucht.