Het gaat de goede kant op met Trevvel in Capelle aan den IJssel. 'Het directe contact tussen Trevvel en de ouders is verbeterd'.
Volledig scherm
PREMIUM
Het gaat de goede kant op met Trevvel in Capelle aan den IJssel. 'Het directe contact tussen Trevvel en de ouders is verbeterd'. © Trevvel

Vervoerder Trevvel aan de betere hand in Capelle: 85 procent van de ritten inmiddels op schema

Terwijl in Rotterdam de problemen met vervoersdienst Trevvel zich opstapelen, heeft het bedrijf in Capelle aan den IJssel de zaak weer aardig op de rit. Weliswaar wreekt zich ook hier het tekort aan chauffeurs nog steeds, maar kan 85 procent van de ritten inmiddels op schema worden afgewerkt. ‘Vragen en klachten worden sneller beantwoord, de wachttijden worden korter’.

  1. Romeinen of barbaren kijken in de Harmonie, en na afloop een zure bom happen bij Worm
    PREMIUM
    rotterdam van toen

    Romeinen of barbaren kijken in de Harmonie, en na afloop een zure bom happen bij Worm

    Wie het straatje op de raadplaat herkent, maar geen flauw idee heeft wannéér zo’n kiek is geschoten, heeft doorgaans hulpmiddelen zat om de juist datering toch te ontdekken. Want kijk eens naar die wat hoekige, waarschijnlijk benzine of diesel slurpende karretjes die tegen de stoeprand staan geplakt. De kenner der heilige koe zal direct opveren en tussen twee hapjes van een beschuitje door galmen: 1978!