Volledig scherm
Jumbo in het entrepotgebouw nog niet open © AD

Vernieuwde Jumbo in Entrepotgebouw opent morgen de deuren

UpdateDe vernieuwde Jumbo in het Rotterdamse Entrepotgebouw wordt morgen om 12.00 uur feestelijk geopend. Woensdag had de supermarkt na een interne verhuizing in het pakhuis al open moeten gaan, maar de nieuwe entreedeuren bleven gesloten.

Volgens een woordvoerster van het hoofdkantoor van Jumbo was er sprake van ‘onvoorziene omstandigheden’. Wat dat precies inhoudt, daar wil het bedrijf niet op ingaan. ,,Daar kunnen we geen mededelingen over doen. We vinden het heel vervelend voor onze klanten. We hopen de winkel zo snel mogelijk alsnog te kunnen openen”, werd eerder deze week nog gemeld. 

Jumbo op de Kop van Zuid was de afgelopen weken gesloten om te vernieuwen en intern te verhuizen. Een nieuwe indeling in het Entrepotgebouw is het startsein voor een vernieuwing van het in het slop geraakt pakhuis, waar later dit jaar verschillende nieuwe horecazaken de deuren openen.

In het deel van het gebouw waar Jumbo nu naartoe is verhuisd, vond eerder een fikse lekkage plaats, waardoor dat deel al eens moest worden afgesloten voor publiek. 

Elke ochtend up-to-date met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!