Volledig scherm
Silfano M. wordt verdacht van de moord op rapper Feis. © Politie

Verdachte van moord op Feis eerder bestraft voor bedreiging

Justitie wil dat 25-jarige Silfano M., verdachte van de moord op de Rotterdamse rapper Feis, een hem eerder opgelegde voorwaardelijke werkstraf toch gaat uitvoeren. M. kreeg die straf in 2017 wegens een bedreiging. Het gaat om een taakstraf van zestig uur. 

Bij de veroordeling van destijds kreeg M. een proeftijd van twee jaar opgelegd. De schietpartij die Feis het leven kostte, vond in die periode plaats en daarom vindt justitie dat hij de taakstraf alsnog moet voldoen als hij schuldig wordt bevonden.

Morgen dient een zogenoemde pro-formazitting tegen Silfano M. Dan wordt bekend hoe ver het Openbaar Ministerie (OM) met het onderzoek is. M. beroept zich sinds zijn aanhouding op zijn zwijgrecht. 

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws in Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief.

  1. Rotterdamse politieagent (bijna) uit de kleren voor Tetris-Challenge

    Rotterdam­se politie­agent (bijna) uit de kleren voor Te­tris-Challenge

    Als je meedoet aan een challenge, kan je het maar beter goed doen moeten ze bij politieteam Rijnmond-Oost gedacht hebben. Op sociale media plaatst de politie een foto van een agent die in zijn onderbroek, shirt én sokken op de grond ligt. Hulpdiensten in heel Europa doen mee aan de Tetris-Challenge, waarbij alles wat in hun voertuigen zit, wordt uitgestald. ‘The next level...en tevens het laatste level’, knipoogt de politie bij het kiekje.