De Vijverlaan is in Rotterdam nog steeds de straat met de duurste huizen. Ze zijn gemiddeld stuk voor stuk bijna 1,75 miljoen euro waard.
Volledig scherm
PREMIUM
De Vijverlaan is in Rotterdam nog steeds de straat met de duurste huizen. Ze zijn gemiddeld stuk voor stuk bijna 1,75 miljoen euro waard. © Frank de Roo

Véél meer miljoenenhuizen in Rotterdam: dit is de allerduurste straat van de stad

De duurste straat van Rotterdam en omstreken is nog steeds de Vijverlaan in Kralingen. Wie daar woont, bezit een woning waarvan de waarde gemiddeld bijna 1,75 miljoen euro bedraagt. Dat is ‘best bescheiden’ in vergelijking met de duurste straat van ons land, de Konijnenlaan in Wassenaar, waar het onroerend goed gemiddeld 2,85 miljoen euro doet.

 1. Rotterdammers kunnen binnenkort gratis met bakfiets of aanhanger grofvuil naar milieuparken brengen

  Rotterdam­mers kunnen binnenkort gratis met bakfiets of aanhanger grofvuil naar milieupar­ken brengen

  Met het gratis uitlenen van bakfietsen en aanhangers wil de gemeente Rotterdam het binnenkort voor haar inwoners nog makkelijker maken om grofvuil af te voeren. Rotterdammers kunnen nu al hun grofvuil op afspraak laten ophalen, maar dat blijkt voor menigeen nog een drempel. Dagelijks worden grote voorwerpen als matrassen en kasten naast de afvalcontainers geplaatst. Wie dat doet, loopt overigens het risico een forse boete te krijgen.
 1. Laatste schooldag examenleerlingen anders dan anders
  Play

  Laatste schooldag examenleer­lin­gen anders dan anders

 2. Geen gewonden, maar overal brokstukken bij botsing in Vlissingen
  Play

  Geen gewonden, maar overal brokstuk­ken bij botsing in Vlissingen