Er is al aardig wat aangepakt in De Kroon, maar de officiële online opening van Circus Studio Rotterdam is eind deze maand pas.
Volledig scherm
Er is al aardig wat aangepakt in De Kroon, maar de officiële online opening van Circus Studio Rotterdam is eind deze maand pas. © Circus Studio Rotterdam

Uitputtende zoektocht levert circusartiesten eindelijk nieuwe trainingsplek op

Na tweeënhalf jaar zoeken heeft Circus Studio Rotterdam een nieuwe trainingsplek voor circusartiesten gevonden. Alle activiteiten van ‘s lands enige ‘circusbroedplaats’ verhuizen van het voormalige wijkgebouw Odeon in het Oude Westen naar verzamelgebouw De Kroon in Rotterdam-Delfshaven. Op 28 mei is de officiële opening.

 1. Langstzittende gevangene van Nederland is vrij: Loi Wah C. vermoordde heel gezin en krijgt nu gratie
  PREMIUM

  Langstzit­ten­de gevangene van Nederland is vrij: Loi Wah C. vermoordde heel gezin en krijgt nu gratie

  De in 1989 tot een levenslange gevangenisstraf veroordeelde Chinees Loi Wah C. (62) is na dertig jaar weer vrij man. Demissionair minister voor Rechtsbescherming Sander Dekker heeft hem gratie verleend, omdat er volgens hem geen argumenten meer zijn waarop het gratieverzoek zou kunnen worden geweigerd. Onder de voorwaarde dat hij het land zou verlaten is C. vrijgelaten. Hij is inmiddels in China.
 1. Verdachte van neerschieten Kezban weer voor rechter
  Play

  Verdachte van neerschie­ten Kezban weer voor rechter

 2. Zo kun je drugs laten testen bij het servicepunt in Goes
  Play

  Zo kun je drugs laten testen bij het service­punt in Goes