Herman den Blijker heeft zijn handen vol, niet alleen aan het maken van tv-programma's. Hier was hij bij de donateurs van Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) waar hij een diner voor honderd Rotterdamse wederopbouwers verzorgde. Den Blijker maakte een praatje met enkele gasten tijdens het hoofdgerecht.
Volledig scherm
PREMIUM
Herman den Blijker heeft zijn handen vol, niet alleen aan het maken van tv-programma's. Hier was hij bij de donateurs van Rotterdammers 4 Rotterdammers (R4R) waar hij een diner voor honderd Rotterdamse wederopbouwers verzorgde. Den Blijker maakte een praatje met enkele gasten tijdens het hoofdgerecht. © Jan de Groen

Topkok Herman den Blijker: je vindt hem óf fantastisch óf verschrikkelijk

De kritieken over Goud, het restaurant van de Rotterdamse tv-persoonlijkheid Herman den Blijker (60), van afgelopen week zijn niet mals. Wie is deze Rotterdamse topkok? Een profiel.

  1. Hierdoor kon drugsbaron Çetin G. jarenlang onder de radar blijven
    PREMIUM

    Hierdoor kon drugsbaron Çetin G. jarenlang onder de radar blijven

    Zijn vader had graag gezien dat Çetin G. politieagent zou worden, maar de Schiedammer werd de meest gezochte drugscrimineel van Europa. Hij vluchtte eind 2016 vanuit Nederland naar Turkije om de hem opgelegde gevangenisstraf van twaalf jaar te ontlopen. Begin deze week werd hij gearresteerd in een luxe woning in Istanboel. De Turkse politie deed invallen op 110 adressen waarbij 74 verdachten zijn opgepakt. G. wordt beschouwd als het kopstuk van een diepgeworteld drugsnetwerk.