Student Jan Troost die al langer voor zijn studie werkte in het Ikazia was tijdens de eerste golf een waardevolle kracht.
Volledig scherm
PREMIUM
Student Jan Troost die al langer voor zijn studie werkte in het Ikazia was tijdens de eerste golf een waardevolle kracht. © Arie Kievit

Stageplek gezocht: zorg te druk om student te begeleiden

De spanning loopt op over stages in de zorg. Hogeschool Rotterdam komt ‘flink wat stageplaatsen tekort’ voor studenten verpleegkunde. Het ontbreekt de zorginstellingen door de coronadrukte aan handen om de stagiaires te begeleiden, terwijl diezelfde zorginstellingen staan te springen om extra verpleegkundigen. Ook als de crisis voorbij is.

 1. Hierom vertrekt op 15 oktober 2022 een cruiseschip vanuit de Rotterdamse haven

  Hierom vertrekt op 15 oktober 2022 een cruise­schip vanuit de Rotterdam­se haven

  Hoewel de wereld vanwege het coronavirus half stilligt en ook de reiswereld ongenadig hard is getroffen, staat nu al vast dat op 15 oktober 2022 een cruiseschip van de Holland America Line vertrekt uit de Rotterdamse haven. De datum 15 oktober is niet lukraak gekozen. Het is die dag precies 150 jaar geleden dat het allereerste schip van de - toen nog in oprichting zijnde - rederij aan aan zijn overtocht naar de Verenigde Staten begon.
 1. 'In Mariekerke help je elkaar, want je hebt elkaar nodig'
  Play

  'In Mariekerke help je elkaar, want je hebt elkaar nodig'

 2. Volop sneeuwpret in Zeeland
  Play

  Volop sneeuwpret in Zeeland