Spookrijdster (69) uit Baarland overleden bij ongeluk op A15 bij Maasvlakte

VIDEO/UpdateHet slachtoffer, dat bij gisteravond bij een aanrijding op de A15 bij de Maasvlakte om het leven kwam,  is een 69-jarige vrouw uit Baarland. De vrouw reed tegen de richting in frontaal tegen een 44-jarige bestuurder uit Rozenburg. Hij zat lange tijd bekneld en is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Bij het ongeluk was ook een 62-jarige bestuurder uit Oostvoorne betrokken.  Hij kon de Rozenburger niet meer ontwijken en botste ook tegen hem aan. De bestuurder uit Oostvoorne is ook naar het ziekenhuis gebracht. 

Volledig scherm
Ambulancepersoneel heeft tevergeefs geprobeerd de vrouw ter plekke te reanimeren. © MediaTV
Volledig scherm
Eén van de slachtoffers is uit de auto gehaald en ter plekke overleden. © MediaTV

Ambulancepersoneel heeft tevergeefs geprobeerd de vrouw ter plekke te reanimeren. 

De auto’s botsten rond 22.30 uur net na de Suurhoffbrug in de richting van de Maasvlakte. Het gaat vermoedelijk om een ongeluk tussen drie auto’s. Een aantal andere voertuigen raakte beschadigd door brokstukken. De ravage is enorm.  De snelweg richting de Maasvlakte was een tijdlang afgesloten. Het onderzoek van de technische ongevallendienst is nog in volle gang. 

Voorafgaand aan het ongeluk kreeg de politie meerdere meldingen van spookrijden op de A15 ter hoogte van de Maasvlakte. Het wordt onderzocht of die meldingen over de overleden vrouw gaan. 

Volledig scherm
Bij een ernstige aanrijding met meerdere auto’s op de A15 ter hoogte van de Maasvlakte, zijn vanavond meerdere inzittenden gewond geraakt. © MediaTV

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in voor de nieuwsbrief!