Spookrijdster (69) uit Baarland overleden bij ongeluk op A15 bij Maasvlakte

VIDEO/UpdateHet slachtoffer, dat bij gisteravond bij een aanrijding op de A15 bij de Maasvlakte om het leven kwam,  is een 69-jarige vrouw uit Baarland. De vrouw reed tegen de richting in frontaal tegen een 44-jarige bestuurder uit Rozenburg. Hij zat lange tijd bekneld en is met ernstige verwondingen naar het ziekenhuis gebracht. 

Bij het ongeluk was ook een 62-jarige bestuurder uit Oostvoorne betrokken.  Hij kon de Rozenburger niet meer ontwijken en botste ook tegen hem aan. De bestuurder uit Oostvoorne is ook naar het ziekenhuis gebracht. 

Volledig scherm
Ambulancepersoneel heeft tevergeefs geprobeerd de vrouw ter plekke te reanimeren. © MediaTV
Volledig scherm
Eén van de slachtoffers is uit de auto gehaald en ter plekke overleden. © MediaTV

Ambulancepersoneel heeft tevergeefs geprobeerd de vrouw ter plekke te reanimeren. 

De auto’s botsten rond 22.30 uur net na de Suurhoffbrug in de richting van de Maasvlakte. Het gaat vermoedelijk om een ongeluk tussen drie auto’s. Een aantal andere voertuigen raakte beschadigd door brokstukken. De ravage is enorm.  De snelweg richting de Maasvlakte was een tijdlang afgesloten. Het onderzoek van de technische ongevallendienst is nog in volle gang. 

Voorafgaand aan het ongeluk kreeg de politie meerdere meldingen van spookrijden op de A15 ter hoogte van de Maasvlakte. Het wordt onderzocht of die meldingen over de overleden vrouw gaan. 

Volledig scherm
Bij een ernstige aanrijding met meerdere auto’s op de A15 ter hoogte van de Maasvlakte, zijn vanavond meerdere inzittenden gewond geraakt. © MediaTV

Elke ochtend op de hoogte van het laatste nieuws uit Rotterdam en omstreken? Schrijf je hier gratis in voor de nieuwsbrief!

  1. Hoe een Gorcumse werf uitgroeide tot vlaggendrager van de Nederlandse scheepsbouw
    PREMIUM
    Interview

    Hoe een Gorcumse werf uitgroeide tot vlaggendra­ger van de Nederland­se scheeps­bouw

    Veertig jaar geleden lag de scheepsbouw in Nederland op z’n gat. Het miljardendebacle rond Rijn-Schelde-Verolme (RSV) leek het einde van een tijdperk. Anno nu rolt het ene na het andere bijzondere schip van Nederlandse makelij van de werf. Alle grote RSV-werven bestaan nog en zijn - opvallend genoeg - weer in handen van één onderneming: Damen. Het bedrijf is de vlaggendrager van een maakindustrie die zich opnieuw uitvindt. Een interview met ceo René Berkvens van Damen Shipyards Group.