André van Duin houdt een toespraak tijdens de Nationale Dodenherdenking op de Dam. De bewoners van de Watergeusstraat, waar hij ooit opgroeide, zijn trots op hem.
Volledig scherm
PREMIUM
André van Duin houdt een toespraak tijdens de Nationale Dodenherdenking op de Dam. De bewoners van de Watergeusstraat, waar hij ooit opgroeide, zijn trots op hem. © ANP

Speech van André van Duin raakt bewoners Watergeusstraat: ‘Hij kwam oprecht en emotioneel over’’

VIDEOZe zijn beretrots op hún André van Duin. De komiek die ooit in de Rotterdamse Watergeusstraat geboren is, maakt grote indruk op de bewoners van de wijk, met zijn toespraak op de Dam. ,,Het is een man zonder poespas die je kan raken.”

  1. De Erasmusbrug bestaat 25 jaar en dit zijn de mooiste foto's
    PREMIUM
    Foto-serie

    De Erasmus­brug bestaat 25 jaar en dit zijn de mooiste foto's

    De Erasmusbrug is 25 jaar oud, en al een kwart eeuw wordt er gefeest en gefuifd op de beroemde oeververbinding in hartje stad. Wielerfans hosten op het brugdek tijdens de Tourstart in 2010, Rotterdammers vergaapten zich aan spetterend vuurwerk met oud en nieuw of moedigden afgematte atleten aan bij de zoveelste marathon. Met als kers op de taart de oogverblindende show die dj Afrojack gaf als uitsmijter van het Eurovisie Songfestival.