Volledig scherm
PREMIUM
Het Annie M.G. Schmidtpark op de grens tussen Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek. © Van Der Houwen Andrea

Slachtoffer gewelddadige overval vol onbegrip over afgesloten onderzoek

Anderhalve maand nadat een 18-jarige jongeman uit Berkel en Rodenrijs op gewelddadige wijze werd beroofd van zijn fiets en portemonnee, heeft de politie het onderzoek afgesloten zonder dat de zaak is opgelost. Het slachtoffer dat er per brief over werd geïnformeerd, kan er met zijn pet niet bij. ,, Het is frustrerend.’’

,,Ik ben toegetakeld en heb er twee littekens aan overgehouden. Dan moeten de daders boeten wat mij betreft.’’ De Berkelaar wil alleen anoniem reageren. De daders zijn immers nog op vrije voeten.

  1. Dít is de winnaar van de Gouden Pollepel 2018-2019
    video

    Dít is de winnaar van de Gouden Pollepel 2018-2019

    ,,O my god, o my god, o my god!’’ is de eerste reactie van de eigenaresse van petit restaurant Louise, de winnaar van de Gouden Pollepel 2018-2019. Enthousiaste millennial-kreten, afkomstig van een 22-jarige. Want zo jong is eigenaresse Loesje Tieleman. Ook de rest van het kernteam, bestaande uit broer Tom Tieleman en chef-kok Kelvin de Pijper, is de dertig nog niet gepasseerd. En dat terwijl hun zaak in alles de tijdloze sfeer ademt van een Parijse bistro. De Pollepel-recensent beoordeelde Louise met een 8,4 vanwege de prettige bediening en de vakkundig bereide Franse klassiekers met verrassende twists, zoals ijs van bleekselderij.