Outdoor Valley in Bergschenhoek vervangt de witte borstelmatten op de skihelling en van de tubebanen deze zomer voor groene exemplaren.
Volledig scherm
Outdoor Valley in Bergschenhoek vervangt de witte borstelmatten op de skihelling en van de tubebanen deze zomer voor groene exemplaren. © Archieffoto Jan Kok

Skihellingen kleuren deze zomer voorgoed groen (maar skiën kan nog gewoon)

Allereerst verschieten de drie tubebanen van Outdoor Valley van kleur, daarna volgen de skibanen. Het Bergschenhoekse buitensportbedrijf is druk bezig met het verwijderen van de witte borstelmatten. Ze worden vervangen door moderne én groen gekleurde skimatten.

  1. 
Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsychiater geeft tips
    PREMIUM

    Alleen je kinderen opvoeden: kinderpsy­chi­a­ter geeft tips

    Niemand start een gezin met het idee dat het zal uitdraaien op een scheiding. Ook Charlotte (31) had het niet makkelijk om het voltijdse moederschap los te laten. ,,Andere alleenstaande moeders zeiden dat het wel zou wennen, en ze hadden gelijk: ik heb mijn draai gevonden. Mao en Niloh zijn gelukkig, en met de kat erbij vormen wij een team van vier.” Ze legt uit hoe de regeling met haar partner verloopt, en ook kinderpsychiater Peter Adriaenssens geeft advies rond co-ouderschap.