De uitgebrande scooter van de Sambalman.
Volledig scherm
De uitgebrande scooter van de Sambalman. © De Sambalman

Scooter van de Sambalman in brand gestoken: ‘Het wordt een hele rotte maand’

De scooter van de Sambalman, de man die al jaren zijn zelfgemaakte sambal en sauzen verkoopt aan het Rotterdamse uitgaanspubliek, is hoogstwaarschijnlijk in de nacht van woensdag op donderdag in brand gestoken. Hij heeft een foto van de uitgebrande scooter geplaatst op zijn Facebookpagina. Hij weet niet wie het gedaan zou kunnen hebben. 

 1. Overval op luxe opticien loopt in de soep omdat buurman de vluchtscooter weghaalt
  PREMIUM

  Overval op luxe opticien loopt in de soep omdat buurman de vluchtscoo­ter weghaalt

  Ze hadden hun roofoverval op een Rotterdamse opticien uitgestippeld. De gewapende Amsterdammers zouden naar binnen stormen, de winkel leegroven en vluchten op een gereedstaande scooter. Maar dat was buiten een doortastende buurman gerekend die het draaiende vluchtvoertuig weghaalde. Met een mond vol tanden en handenvol dure monturen stonden de stomverbaasde overvallers voor de zaak. Ze zetten het op een rennen. Tevergeefs.
 2. Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’
  Mijn bevalling

  Lisa (17) beviel plotseling: 'Bij de spoedpost zagen ze dat ik zwanger was én aan het bevallen’

  Bevallen: vrouwen doen het al eeuwen en raken er nooit over uitgepraat. Bevallingen zijn prachtig, loodzwaar en veranderen je leven. In deze serie bevallingsverhalen creëren ouders openheid door het eerlijke verhaal van hun bevalling te delen. Lisa Kuijpers had op haar 17e een verrassingsbevalling: zij wist tot op het moment dat ze haar zoontje kreeg niet dat ze zwanger was.