De Koninklijke Marechaussee op Rotterdam The Hague Airport heeft een 56-jarige man uit Syrië aangehouden voor identiteitsfraude, nadat schoonmakers valse paspoorten vonden op het toilet van een vliegtuig uit Griekenland.
Volledig scherm
De Koninklijke Marechaussee op Rotterdam The Hague Airport heeft een 56-jarige man uit Syrië aangehouden voor identiteitsfraude, nadat schoonmakers valse paspoorten vonden op het toilet van een vliegtuig uit Griekenland. © Koninklijke Marechaussee

Schoonmaakster vindt valse paspoorten in wc vliegtuig Rotterdam The Hague Airport

De Koninklijke Marechaussee op Rotterdam The Hague Airport heeft een 56-jarige man uit Syrië aangehouden voor identiteitsfraude. De man werd opgespoord nadat een schoonmaakster verschillende identiteitsbewijzen vond op het toilet van een vliegtuig dat net vanuit Griekenland was aangekomen.

 1. Vincent is gek van Feyenoord, net zoals z'n hond: als enige zwaaide hij vanmorgen de bus uit
  PREMIUM

  Vincent is gek van Feyenoord, net zoals z'n hond: als enige zwaaide hij vanmorgen de bus uit

  De matzwarte spelersbus van Feyenoord draait het terrein af. De selectie vertrekt dinsdagochtend vanaf Trainingscomplex 1908 richting Rotterdam The Hague Airport. Waar de dijk achter het complex vaak volstaat met supporters, bleef het nu angstvallig leeg. Eén supporter trotseert het wisselvallige weer wél: Vincent Flach (33) moedigt de vertrekkende spelers aan op weg naar hun Conference League-finale.
 2. Schipper wordt gepakt met zeven illegale Albanezen op zeilboot: ‘Ik zou toeristen gaan rondvaren’
  PREMIUM

  Schipper wordt gepakt met zeven illegale Albanezen op zeilboot: ‘Ik zou toeristen gaan rondvaren’

  Terwijl zijn landgenoten aan het front in Oekraïne al dan niet verplicht vechten tegen de Russen, verschijnt de 30-jarige Andriy K. maandag in de rechtbank. De schipper uit Odessa werd in september op de Noordzee opgepakt toen hij met een zeilboot zeven illegale Albanezen naar Engeland bracht. Een georganiseerde mensensmokkelreis volgens justitie, maar kapitein K. beweert dat hij met een smoesje naar Nederland is gelokt. ,,Ik zou toeristen gaan rondvaren.’’