Simone da Silva van Dig It Up en curator Leo Minderhoud werken in de voormalige alternatieve winkel Black Widow hard door om de Baroeg-expositie komende zondag feestelijk te kunnen openen.
Volledig scherm
PREMIUM
Simone da Silva van Dig It Up en curator Leo Minderhoud werken in de voormalige alternatieve winkel Black Widow hard door om de Baroeg-expositie komende zondag feestelijk te kunnen openen. © Jan de Groen

‘Schatgraver van stadscultuur’ trekt in pand Black Widow

,,Deze plek is Rotterdamse geschiedenis! Alleen al daarom is het geweldig dat Dig It Up verder gaat aan de Nieuwe Binnenweg, vanuit het pand van Black Widow.’’ Directeur Simone da Silva (35) is enthousiast over de nieuwe plek van deze ‘schatgraver van de Rotterdamse stadscultuur’, zoals galerie Dig It Up zichzelf omschrijft.  Zondag opent de eerste, gratis te bezoeken expositie. Over veertig jaar poppodium Baroeg.

  1. Frustratie viert hoogtij bij Thomas Verhoeven: ‘Ik dacht echt dat ik ooit een WK-medaille zou halen’
    PREMIUM

    Frustratie viert hoogtij bij Thomas Verhoeven: ‘Ik dacht echt dat ik ooit een WK-medaille zou halen’

    Thomas Verhoeven genoot van het Rotterdam Qualification Meet, dat mede door zijn eigen club Feijenoord Albion in het Rie Mastenbroek Zwembad werd gehouden. Toch zwom hij met frustratie de honderd meter vlinderslag. Door veranderde regels kan hij zich niet meer via zijn favoriete afstand, de vijftig meter vlinderslag, kwalificeren voor eindtoernooien. „Extreem frustrerend.”