Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Getty Images

Sauna hebben? Het failliete Thermen Barendrecht staat te koop voor 3,4 miljoen euro

Het door de coronacrisis failliet gegane wellnesscentrum Thermen Barendrecht staat te koop. De tientallen jaren oude sauna kost 3,4 miljoen euro. 

 1. Deze horeca bieden mensen gratis warmte én een maaltijd aan: ‘We kunnen echt iets betekenen’

  Deze horeca bieden mensen gratis warmte én een maaltijd aan: ‘We kunnen echt iets betekenen’

  Heating and eating: dat is het nieuwe initiatief van crisiscatering Hotsput Hutspot en Talentfabriek010, waardoor Rotterdammers die hun energierekening zien stijgen niet langer hoeven te kiezen tussen het verwarmen van hun huis of een fatsoenlijke maaltijd. Verschillende horeca bieden mensen een warme (werk)plek aan, met daarbij een door iemand anders gedoneerde maaltijd, vertelt Bob Richters van Hotspot Hutspot.
 2. Na twaalf jaar implantaten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’
  PREMIUM
  MET VIDEO

  Na twaalf jaar implanta­ten heeft Johanna (41) nu weer ‘eigen’ borsten: ‘Gevoel is terug’

  Op haar 29ste maakte Johanna Kok (41) de rigoureuze beslissing om haar borsten te laten verwijderen. Als drager van het BRCA1-gen, had ze zestig tot tachtig procent kans op een agressieve vorm van borst- of eierstokkanker. Twaalf jaar liep ze met silicone implantaten rond. ,,Die moésten eruit, het voelde niet goed.” Nu mag ze deelnemen aan een trial waarbij borsten gevormd worden met lichaamseigen weefsel. ,,Na twaalf jaar is het gevoel terug!”