Erik van Loo in de keuken van restaurant Parkheuvel.
Volledig scherm
Erik van Loo in de keuken van restaurant Parkheuvel. © Jan de Groen

Rotterdamse sterrenkoks gaan met de billen bloot voor een sector die al genoeg klappen heeft gehad

‘Bloot voor Brood’ heet de kalender voor 2021 die de horeca een steuntje in de rug moet geven. Van de opbrengst van de kalender, waarvan vierduizend exemplaren worden gedrukt, willen de initiatiefnemers een potje maken voor horecaondernemingen in nood. Na aftrek van de kosten gaat de hele opbrengst naar de bedrijven, die zich kunnen aanmelden op de site.

  1. Suppen op de Veste in Middelburg erg populair
    Play

    Suppen op de Veste in Middelburg erg populair

  2. Indrukwekkende erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst
    Play

    Indrukwek­ken­de erehaag voor Elkin Koole op Markt in Hulst