De Rotterdamse wethouder Michiel Grauss zegde vandaag toe met een gemeentelijke kwijtscheldingsregeling te komen voor de gedupeerden van de toeslagenaffaire.
Volledig scherm
De Rotterdamse wethouder Michiel Grauss zegde vandaag toe met een gemeentelijke kwijtscheldingsregeling te komen voor de gedupeerden van de toeslagenaffaire. © Frank de Roo

Rotterdamse slachtoffers toeslagenaffaire krijgen ook gemeentelijke schulden kwijtgescholden

De drieduizend Rotterdamse slachtoffers van de toeslagenaffaire krijgen ook hun gemeentelijke schulden kwijtgescholden. Dat maakte wethouder Michiel Grauss vandaag bekend. Ook doet de gemeente een omroep aan bedrijven om dat voorbeeld te volgen. Eerder deze week besloot het rijk al alle vorderingen kwijt te schelden.

 1. Penningmeester Erwin wil voorbeeld zijn voor andere voetbalclubs: ‘We zijn zelfs nu nog financieel gezond’
  PREMIUM

  Penning­mees­ter Erwin wil voorbeeld zijn voor andere voetbal­clubs: ‘We zijn zelfs nu nog financieel gezond’

  Erwin Rijsdijk heeft genoeg van ‘huilverhalen’ van sportverenigingen die het moeilijk hebben. Niet meer geld uitgeven dan dat er binnenkomt, is het devies van de penningmeester van SV Ommoord. Het 100-jarige bestaan van de voetbalclub uit Rotterdam-Oost viel dit jaar door het coronavirus in het water, maar het feestje wordt op een later tijdstip dubbel en dwars ingehaald.
 1. Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon
  Play

  Kroegbaas Marco schenkt klanten biertje in de zon

 2. Wéér onderzoek bij verdachte zaak-Ichelle
  Play

  Wéér onderzoek bij verdachte zaak-Ichel­le