Volledig scherm
Mirjam en Pascal. © RTL4

Rotterdamse Mirjam trouwt Pascal zonder hem ooit gezien te hebben

Ruim 1 miljoen kijkers van het RTL4-programma Married at First Sight zagen gisteravond de Rotterdamse Mirjam naar het altaar lopen om te trouwen met een man die ze nog nooit had gezien. Haar wetenschappelijk gevonden match Pascal was zichtbaar gelukkig met de roodharige Rotterdamse.

De professionals van het RTL 4-programma zagen in Pascal en Mirjam de perfecte match. Een stel dat samen ‘goede gesprekken gaat voeren’. Pascal lijkt – nog voor hij een woord met Mirjam gewisseld heeft – al verkocht. Met een ‘wow’ begroet hij zijn Rotterdamse bruid wanneer zij naar het altaar loopt.

Mirjam woont met haar twee konijnen in het centrum van Rotterdam en is na het overlijden van haar ouders erg hecht met haar zus Karin. Zij gaat dan ook mee om een trouwjurk uit te zoeken. ,,Trouwen met een vreemde is natuurlijk ook heel spannend, maar ik denk dat zij ook echt vertrouwt op die wetenschap. Ik hoop gewoon echt zo dat dit de man van haar leven en van haar dromen gaat worden’’, zegt Karin hoopvol.

Pascal weet Mirjam al voor een ontmoeting tot tranen toe te raken door een kaart te schrijven aan zijn aanstaande schoonvader. Omdat Mirjams vader is overleden, leest zij zelf de kaart waarin Pascal belooft er alles aan te doen om haar te laten lachen en gelukkig te maken.

Bruidstaart

Het lijkt al voor de eerste ontmoeting een goede match te worden. In de voorstukjes voor de volgende aflevering zien de kijkers het stel elkaar bruidstaart voeren, maar hoe het afloopt met Mirjam en Pascal houdt RTL nog geheim.

Het is het vierde seizoen voor Married at First Sight. Dit jaar melden zich 1500 gelukszoekers zich aan voor de psychologische testen. Naast Pascal en Mirjam zijn ook Nick en Maxime, Ronald en Monique, Peter en Paul en Joost en Milly gematcht. Deze stellen trouwen, gaan op huwelijksreis en gaan verplicht samenwonen. Na vijf weken beslissen ze of ze getrouwd blijven of niet.

Married at First Sight staat met 1 miljoen kijkers op de vierde plaats van de best bekeken programma’s van gisteren, blijkt uit cijfers van de Stichting KijkOnderzoek. Het achtuurjournaal, Studio Sport en Postcode Loterij Eén Tegen 100 deden het beter. Het verslag van de Formule 1-wedstrijd sluit met 974.000 kijkers de dag-top vijf af.

Elke ochtend op de hoogte met het laatste nieuws uit Rotterdam en omgeving? Schrijf je hier in voor onze gratis nieuwsbrief!

  1. ‘De reiziger zou schande spreken van wat ik allemaal doe in de trein’
    PREMIUM

    ‘De reiziger zou schande spreken van wat ik allemaal doe in de trein’

    'Neus ophalen in de trein? Doe dat lekker thuis!' Ik smul van de rubriek Joost mag 't weten in deze krant. Wijsheid komt met de jaren, en aangezien Joost Prinsen (77) al een eind op weg is, beantwoordt hij al uw vragen. Deze keer wil iemand, die dagelijks met de trein tussen Rotterdam en Utrecht reist, weten waarom medereizigers voortdurend lawaaierig hun neus ophalen. 'Kunnen ze niet gewoon wachten totdat ze thuis zijn?'