De twee Rotterdammers worden ervan verdacht een container met bananen en drugs te hebben gestolen van de Delta terminal van Europe Container Terminals (ECT), in de Rotterdamse haven.
Volledig scherm
De twee Rotterdammers worden ervan verdacht een container met bananen en drugs te hebben gestolen van de Delta terminal van Europe Container Terminals (ECT), in de Rotterdamse haven. © ANP XTRA

Rotterdammers verdacht van het stelen van een container vol coke (die nooit werd gevonden)

Twee 38-jarige Rotterdammers worden ervan verdacht in april dit jaar een container met bananen en drugs te hebben gestolen van de ECT Delta Terminal in de Rotterdamse haven. Om hoeveel kilo coke het gaat is niet bekend, want de drugs werden nooit gevonden.

 1. NL-Alerts om rook door brandend schip in Waalhaven: ‘blussen duurt nog uren’
  Update/video

  NL-Alerts om rook door brandend schip in Waalhaven: ‘blussen duurt nog uren’

  Hulpdiensten zijn vanmiddag uitgerukt voor een brand op een schip in de Waalhaven in Rotterdam-Zuid. De brandweer heeft veel moeite om de brand onder controle te krijgen en is na ruim vijf uur nog bezig met blussen. Inmiddels zijn er meerdere NL-Alerts verstuurd om bewoners van nabijgelegen wijken te waarschuwen voor rook. Een bemanningslid is met ademhalingsproblemen naar het ziekenhuis vervoerd.
 2. De enige die kan verhinderen dat Aboutaleb legendarisch wordt, is Ahmed Aboutaleb
  PREMIUM
  Commentaar

  De enige die kan verhinde­ren dat Aboutaleb legenda­risch wordt, is Ahmed Aboutaleb

  Ahmed Aboutaleb is op weg naar een record. De langstzittende burgemeester van Rotterdam. Hij wil het, de gemeenteraad wil het ook. Onomstreden, onkreukbaar, onvermoeibaar, een hart voor de stad en met een duidelijke visie. Onder zijn hoede is Rotterdam opgebloeid, de criminaliteit is gedaald en het zelfvertrouwen gegroeid. In alle bestuurlijke stormen bleef hij fier overeind. Een geweldige prestatie in een van de lastigste steden van Nederland. Zou hij nu afscheid nemen, krijgt hij een standbeeld. Maar hij gaat door.