De mannen achter de transformatie van het oude postkantoor op de trappen van het nu nog verlaten gebouw. Vlnr: Stijn van de Sande (Besix), Idan Sade (Omnam), Jan van de Ree (Stadsontwikkeling) en Ascanio Martinotti (Rizzani de Eccher).
Volledig scherm
PREMIUM
De mannen achter de transformatie van het oude postkantoor op de trappen van het nu nog verlaten gebouw. Vlnr: Stijn van de Sande (Besix), Idan Sade (Omnam), Jan van de Ree (Stadsontwikkeling) en Ascanio Martinotti (Rizzani de Eccher). © Jan de Groen

Rotterdammers krijgen hun oude postpaleis terug

Eindelijk komt weer leven in het oude postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam. Na ruim dertien jaar leegstand wordt deze zomer begonnen met de verbouwing van het voorname pand tot hotel plus nieuwe woontoren op de binnenplaats. De oplevering van het hele project is gepland in 2024, het hotel zal eerder open gaan.

  1. Krijgen Fikkie en Simba straks een volwaardig graf? ‘Je brengt je oma toch ook niet naar het milieupark?’
    PREMIUM
    poll

    Krijgen Fikkie en Simba straks een volwaardig graf? ‘Je brengt je oma toch ook niet naar het milieupark?’

    Een huisdier is voor de meeste mensen niet alleen een gezellige aanwezigheid in huis, maar ook een echte vriend. Volgens de Rotterdamse Partij voor de Dieren verdient een hond, kat of cavia, net als mensen, een waardig afscheid. De politieke partij wil daarom dat er een dierenbegraafplaats in Rotterdam komt. ,,Je brengt je opa of oma toch ook niet naar het milieupark?”