De mannen achter de transformatie van het oude postkantoor op de trappen van het nu nog verlaten gebouw. Vlnr: Stijn van de Sande (Besix), Idan Sade (Omnam), Jan van de Ree (Stadsontwikkeling) en Ascanio Martinotti (Rizzani de Eccher).
Volledig scherm
PREMIUM
De mannen achter de transformatie van het oude postkantoor op de trappen van het nu nog verlaten gebouw. Vlnr: Stijn van de Sande (Besix), Idan Sade (Omnam), Jan van de Ree (Stadsontwikkeling) en Ascanio Martinotti (Rizzani de Eccher). © Jan de Groen

Rotterdammers krijgen hun oude postpaleis terug

Eindelijk komt weer leven in het oude postkantoor aan de Coolsingel in Rotterdam. Na ruim dertien jaar leegstand wordt deze zomer begonnen met de verbouwing van het voorname pand tot hotel plus nieuwe woontoren op de binnenplaats. De oplevering van het hele project is gepland in 2024, het hotel zal eerder open gaan.

 1. Agent slaat tiener in zijn gezicht na beëindigen illegaal festival in Rotterdam: ‘Excuses zijn aangeboden’
  VIDEO

  Agent slaat tiener in zijn gezicht na beëindigen illegaal festival in Rotterdam: ‘Excuses zijn aangeboden’

  Een politieagent heeft woensdagavond een 17-jarige jongen uit Utrecht geduwd en in zijn gezicht geslagen die zich bemoeide met een aanhouding. De jongen werd samen met vier anderen gearresteerd, nadat zij eerder op de dag aanwezig waren bij een illegaal festivalletje in Rotterdam-Noord. Daarbij kwamen zo’n 200 personen bijeen. De bewuste agent heeft de jongen inmiddels zijn excuses aangeboden.
 1. In Middelburg kun je over de koppen lopen: 'Het is té druk'
  Play

  In Middelburg kun je over de koppen lopen: 'Het is té druk'

 2. Hamerslagen op het Banjaardstrand
  Play

  Hamersla­gen op het Banjaard­strand