Impressie van het toekomstige Huis op Zuid langs de Laan op Zuid in Rotterdam, waarin een zwembad en een sporthal komen. De bouw moet na de zomer beginnen.
Volledig scherm
PREMIUM
Impressie van het toekomstige Huis op Zuid langs de Laan op Zuid in Rotterdam, waarin een zwembad en een sporthal komen. De bouw moet na de zomer beginnen. © Koen van Velsen Architecten

Rotterdam steekt miljoenen in 23 sportcomplexen: ‘Hopelijk na de zomer volle kracht vooruit’

De gemeente Rotterdam steekt opnieuw miljoenen euro’s in de sportaccommodaties. Het gaat om 23 van de ruim 80 buitencomplexen in de stad. In september maakt sportwethouder Sven de Langen bekend wie er in de prijzen zijn gevallen.

 1. Voor nog geen 5 ton koop je deze watertoren met mega-uitzicht (maar er zijn wel wat haken en ogen)
  PREMIUM

  Voor nog geen 5 ton koop je deze watertoren met me­ga-uit­zicht (maar er zijn wel wat haken en ogen)

  Het zou een hoofdstuk in een spannend jongensboek kunnen zijn: wonen in een vuurtoren, kasteel of watertoren. In ’s-Gravendeel heb je voor iets minder dan 5 ton de mogelijkheid die droom te realiseren, want net achter de dijk van de Dordtsche Kil staat de 35 meter hoge watertoren te koop. Een ondernemer met een goed businessplan maakt daarbij meer kans dan ‘een romanticus die altijd al eens in een toren wilde wonen’.
 2. ‘Als ouder moet je het recht hebben om hulp te vragen voor je kind’
  Lezersbrieven

  ‘Als ouder moet je het recht hebben om hulp te vragen voor je kind’

  Het artikel over Michel en Suzan die met lede ogen aanzien hoe hun dochter afglijdt, heeft zo goed verwoord wat mij ook al heel lang dwars zit. Je bent niet volwassen op je achttiende en je kan niet verantwoordelijk zijn voor alles op je 21ste. Je hebt daar hulp bij nodig. Het liefst van je ouders en als dat niet lukt van een buitenstaander die de weg weet. Zeker in de huidige tijd waar er zoveel prikkels zijn.