In Brussel rijden al volop e-steps, al hebben aanbieders van deelsteps wel ontdekt dat er geen droog brood mee te verdienen valt.
Volledig scherm
In Brussel rijden al volop e-steps, al hebben aanbieders van deelsteps wel ontdekt dat er geen droog brood mee te verdienen valt. © BELGA

Rotterdam krijgt maximaal duizend elektrische deelsteps

Rotterdam biedt volgend jaar ruimte aan maximaal duizend elektrische deelsteps. Dat schrijft verkeerswethouder Judith Bokhove in een brief aan de gemeenteraad. Die nam in oktober een motie aan waarin het stadsbestuur werd opgedragen om -in navolging van andere Europese steden- de snelle autoped naar Rotterdam te halen.

  1. Waar is deze ‘lastige’ foto gemaakt?
    Raadplaat

    Waar is deze ‘lastige’ foto gemaakt?

    Dit is - denken wij - een hele lastige. Want het lijkt een plekje, met die autootjes en eengezinswoninkjes, dat je overal in Rotterdam zou kunnen vinden. Alhoewel, het indrukwekkende gebouw, dat zo hoog boven de begroeiing uittorent, is wellicht een aanknopingspunt. Dus gaat u er maar eens goed voor zitten en vertrouw al uw snedigheden, briljante vondsten en eureka-momenten aan ons toe. Doe dat het liefst in lange epistels, met veel details en wetenswaardigheden. Vooral over dat mysterieuze complex in de verte!